17 Temmuz 2015 17:23 | Son Güncelleme: 17 Temmuz 2015 17:24

İngiliz devlerinden bayram kutlaması

Dünya futbolunun önde gelen kulüplerinden Arsenal, Manchester United ve Manchester City, sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Resmi twitter hesabından Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil'in fotoğrafıyla mesajını paylaşan Londra ekibi Arsenal, "Ramazan Bayramı'nı kutlayan herkese mutlu bir bayram diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Geçen ay Bursaspor'un 18 yaşındaki yıldızı Enes Ünal'ı renklerine bağlayan Manchester City ile ezeli rakibi Manchester United da twitter hesaplarından yayımladıkları mesajlarla mutlu bayram dileklerinde bulundu.

Premier Lig'de 8 Ağustos'ta başlayacak sezon öncesinde Arsenal Singapur'da, Manchester City Avustralya'da, Manchester United ise ABD'de yaptığı kampla hazırlıklarını sürdürüyor.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz