23 Eylül 2016 10:07 | Son Güncelleme: 23 Eylül 2016 10:07

İngiltere'nin gözü Bruma'da

Galatasaray’ın büyük umut vaat ettiği Armindo Bruma konusunda adeta scout yarışı yaşanıyor.

Galatasaray’ın büyük umut vaat ettiği Bruma konusunda adeta scout yarışı yaşanıyor. Özellikle İngiltere’de Premier Lig kulüpleri, Portekizli futbolcunun gelişimini görebilmek adına yakında takibe başladı.

A Bola gazetesinin özel haberine göre, 21 yaşındaki yıldızın son lig maçı Arsenal ve Manchester United’ın yetkilileri tarafından izlendi.

Arsene Wenger’in genç futbolculara olan yaklaşımı, Jose Mourinho’nun da vatandaşına olan ilgisi nedeniyle Bruma’yı scout ekipleri çıplak gözle seyretti. Haberin detayında ise Arsenal’in Bruma konusunda çok istekli olduğu vurgulandı.

Öte yandan, 3 Premier Lig kulübü daha farklı bir yöntemle genç oyuncuyu izlemeye çalışıyor. Chelsea, Tottenham ve West Ham’ın Bruma’yı internet üzerinden bir programla takip altına aldıkları kaydedildi. Ayrıca birçok İngiliz kulübünün önümüzdeki maçlarda da Bruma’yı stattan izlemek için tribünde olacakları ifade edildi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN