16 Ocak 2018 09:03 | Son Güncelleme: 16 Ocak 2018 09:04

'Olympiakos Larin için Orlando City ile anlaştı'

Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Larin'le ilgili sürpriz bir iddia geldi.

Nova Sport Radyosu, Emenike'yi kadro dışı bırakan Olympiakos'un, Kanadalı oyuncu Larin'in kulübü Orlando City ile satın alma konusunda anlaştığını iddia etti.

Orlando City Kulübü Asbaşkanı Diogo Kotscho, Beşiktaş’ın İstanbul’a getirerek, sağlık kontrolünden geçirdiği Cyle Larin konusunda Milliyet’e çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Kanadalı golcünün Beşiktaş formalı fotoğraflarını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getiren Kotscho, “Ben daha önce hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu yaşananlar çok garip” diye konuştu.

Cyle Larin ile 2019 yılı sonuna kadar sözleşmeleri olduğunu dile getiren Diogo Kotscho, “Cyle Larin bizim oyuncumuz ve 2 yıl daha kontratı var. Bu durumdaki bir oyuncunun kulübüyle hiç görüşmeden kendisiyle transfer görüşmesi yapılması mümkün değil. Beşiktaş bizimle anlaşmadı. Onun da ötesinde bizimle görüşmedi bile. Bu olanlara gerçekten inanamıyorum. Beşiktaş uluslararası transfere dair bir çok konuyu ihlal etti” dedi.

Fotospor

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM İLE BAHİS GÜNLÜĞÜ