23 Ağustos 2016 11:45 | Son Güncelleme: 23 Ağustos 2016 11:46

'Onazi Trabzon'da mutlu değil, çok mutlu!'

Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı mağlup ettiği maçta 2 gole de imzasını atan Ogenyi Onazi'nin menajeri Stephen Makinwa, Nijeryalı futbolcunun Trabzon'da çok mutlu olduğunu söyledi.

Bordo-mavililerin yeni transferlerinden Ogenyi Onazi, takımın en önemli silahı olacağını Kasımpaşa maçında gösterdi. İki golle Trabzonspor'u sırtlayan Onazi, aynı zamanda 5 sezon aradan sonra lig başlangıcında iki gol atmayı başaran futbolcu oldu. 3.5 milyon euro bonservis bedeli ile Lazio'dan alınan Nijeryalı, 2010-2011 sezonunun ilk haftasında 2-0 kazanılan Ankaragücü maçında 2 gol atan Teofilo'dan sonra, sezona 2 golle başlamayı başaran isim oldu.

Nijeryalı oyuncunun menajeri Stephen Makinwa, yaptığı açıklamada, "Oyuncum Trabzonspor'a gitmeyi kendisi istedi. O mutlu değil, çok mutlu. O oynamak ve lider olmak istiyor. Türkiye'de bunu yapabilir. Bunu da ilk maçta gösterdi" ifadesini kullandı.

Fotomaç

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz