26 Eylül 2015 15:08 | Son Güncelleme: 26 Eylül 2015 15:10

Onur Kıvrak‘a ‘hatalı gol‘ cezası

Şota'nın, Galatasaray karşısında yediği gol sonrası morali bozulan Kaptan Onur'u dinlendirmeyi ve yeni transfer Esteban'a ilk kez şans vemeyi düşündüğü öğrenildi.

Şota'nın, Galatasaray karşısında yediği gol sonrası morali bozulan Kaptan Onur'u dinlendirmeyi ve yeni transfer Esteban'a ilk kez şans vemeyi düşündüğü öğrenildi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze bugünkü Osmanlıspor maçında Onur Kıvrak'ı dinlendirmeyi düşünüyor. Son taktik antrenmanda kalede Esteban Alvarado'yu deneyen Şota'nın, G.Saray maçında hatalı gol yiyen ve morali bozuk olan Onur'u rahatlatmak için böyle bir değişim yapmak istediği öğrenildi.
 
Gürcü çalıştırıcı, kaledeki son kararı bugün verecek. Sakat Constant'ın yokluğunda sol bekte Alper Uludağ'a, Okay'ın yokluğunda orta sahada Medjani'ye görev vermeye hazırlanan Şota, sakatlık sürecinin ardından toparlanamayan Mehmet'in yerine de Yusuf'a formayı teslim edecek.
 
Cardozo'nun da ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. (Sabah)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN