13 Mart 2016 18:33 | Son Güncelleme: 13 Mart 2016 18:34

Orhan Atik: ''Bu hafta Fenerbahçe haftası''

Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik, Gençlerbirliği karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği karşısında mutlak galibiyet için çıktıklarını ifade eden Atik, "Biz buraya galibiyet için geldik ancak ilk yarıda istediklerimizi yapamadık. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve aktif rol aldık, 3 puan için gerekeni yapmaya başladık ancak son bölümde de hücum aksiyonlarında aksama yaşadık" dedi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı maçı da değerlendiren Atik, "Derbi maçlarda takımların hangi durumda olduğu çok önemli değil, bunun havası başkadır, motivasyonu başkadır. Bu haftayı Fenerbahçe haftası olarak değerlendirmek ve bu derbi maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
FIRTINA SAATİ
Safa Can Konuksever