14 Eylül 2016 14:52 | Son Güncelleme: 14 Eylül 2016 14:53

Orman açıkladı! İki yıldız Beşiktaş'ta kalacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Benfica maçı sonrası futbolcuları tek tek değerlendirdi ve Caner Erkin'le Talisca'nın seneye bonservisiyle Beşiktaş forması giyeceğini müjdeledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Benfica maçının ardından futbolcuları tek tek değerlendirdi, iki futbolcunun tapusunun seneye alınacağını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte, bayram olmasına rağmen Benfica maçını izlemek üzere Lizbon'a giden yönetim kurulu üyelerinden bazıları, sergilenen futboldan ve alınan sonuçtan hayli memnun. Beraberlik için alınan 500 bin Euro da herkesin yüzünü güldürdü. Savunmanın ortaklaşa hatası sonucu yenen golün dışında Benfica önünde penaltısının verilmemesi ise dönüş yolculuğunda, yönetimin üzerinde durduğu en büyük konu idi.

Başkan Fikret Orman'ın, "Daha iyi sonuçlar ve daha iyi futbol ile güzel günler bizi bekliyor" açıklamasına yöneticiler de katıldı. Yapılan değerlendirmede ise futbolcular adeta Başkan Orman ve yönetimin tartısına çıktı:

TOLGA: İkinci hamlesi gecikmese o golü de yemeyecekti. Maçın sonlarında kurtardığı pozisyon ve diğer kurtarışları takımı beraberliğe taşıdı.
TOSİÇ: Hemen, hemen tüm kritik topları kesti. Marcelo ile uyum içindeydi. Sahanın en iyi Beşiktaşlısıydı.
CANER: Her maç üstüne koyarak oynuyor. Seneye tapusu alınacaklardan.
TALİSCA: "Sosa'nın yeri dolar mı" eleştirilerine yanıt verdi. O da seneye Beşiktaş'ın malı olacak.
GÖKHAN İNLER: Atiba ile büyük bir uyum içindeydi. Bunu her maç ortaya koyuyor.
ADRİANO: Klası tartışılmaz. Bir tutukluğu var, onu da kısa zamanda üzerinden atar.
ABOUBAKAR: Herkes Gomez'le kıyaslıyor. Stil farkı var aralarında. Bir maçta yargılanmamalı.

"CENK'İ UNUTMAYIN ARKADAŞLAR"

Yönetimin ayaküstü bu değerlendirmesini Başkan Fikret Orman, "Arkadaşlar Cenk'i unutmayalım. Hem bizim demirbaşımız, hem yeni gol kralı adayımız. Onu da unutmayalım" dedi.

DHA

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU