21 Mart 2019 16:46 | Son Güncelleme: 21 Mart 2019 16:48

Ozan Tufan'dan Fenerbahçe'ye geri dönüş açıklaması

Fenerbahçe'nin Fransız sportif direktörü Damien Comolli, ara transferde Aytemiz Alanyaspor'a kiralanan Ozan Tufan'a mesajı gönderdi: "İyi hazırlan, geri döneceksin." Ozan Tufan da yanıt verdi.

(Sabah)

Fenerbahçe'de sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Sportif Direktör Damien Comolli, milli ara nedeniyle İstanbul'a gelen Ozan Tufan'la bir araya geldi.

Fransız Sportif Direktör, Ozan'a kendisini yakından takip ettiklerini aktararak, "Alanyaspor'da futbola yeniden döndüğünü hissedebiliyorum. Umarım bu gelişimin devam eder" dedi. 23 yaşındaki oyuncu ise, "Üst üste 6 maçta 11 başladım. Kendime geldim. Fenerbahçe'ye hazır bir oyuncu olarak döneceğim" mesajını verdi.

'ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAKSIN'

Samimi geçen görüşmede, Damien Comolli, teknik direktör Ersun Yanal'ın da Ozan hakkında hayli olumlu görüş bildirdiğini kaydederken, "Gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız. Sen de bize çok önemli katkılar sağlayacaksın" dedi ve gelecek sezon kendisine kapıların açık olduğunu net bir şekilde iletti. Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan, devre arasında Alanyaspor'a kiralık olarak gönderilmişti.

ZOR GÜNLERİ ATLATTI

Ozan Tufan, sezon başı Phillip Cocu'nun gözüne girememiş, uzun süre altyapı takımı ile çalışmalarını sürdürmüştü. Zor günleri atlatan tecrübeli orta saha, gelecek sezonu bekliyor.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ