14 Kasım 2016 18:53 | Son Güncelleme: 14 Kasım 2016 18:54

Ozan Tufan'dan güzel haber! Fenerbahçe...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanacak Galatasaray derbisinin hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sarı-lacivertliler, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Dick Advocaat yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümüne, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Ozan Tufan da katıldı.
 
A Milli Takım'da bulunan oyuncuların katılmadığı antrenmanın ilk 30 dakikasında oyuncular salonda core çalışması yaptı. Daha sonra sahaya geçen futbolcular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile dar alanda pas organizasyonlarının ardından, dar alanda yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
 
Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim