05 Eylül 2020 15:09 | Son Güncelleme: 05 Eylül 2020 15:11

Parma, Domagoj Vida'nın peşinde

Beşiktaş'tan yıllık tam 3 milyon euro garanti ücret kazanan Hırvat stoper Domagoj Vida'yı, İtalya takımlarından Parma'nın istediği iddia edildi.

(AKŞAM)

Beşiktaş'ın 31 yaşındaki savunma oyuncusu Domagoj Vida’ya, İtalya’nın köklü ekiplerinden Parma talip oldu. İtalyan basınında yer alan habere göre; Vida’nın yeni adresinin Parma olabileceği ve kulübün oyuncuyla ciddi şekilde ilgilendiği yazıldı. Haberde, başarılı stoper ile İtalyan kulübü arasında büyük oranda anlaşma sağlandığı, Beşiktaş kulübüyle de görüşmelerin olumlu gittiği konusunda bilgiler yer aldı.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Kadro maliyetini aşağı çekmek ve TFF’nin harcama limitlerinde artışa gitmek isteyen Siyah-Beyazlılar’da Vida, gözden çıkarılan oyuncular arasında yer alıyor. Takımda en yüksek maaşı alan Hırvat futbolcuyla ayrılık için görüşmeler yapılsa da ekonomik açıdan uzlaşma sağlanamamıştı. Beşiktaş ile 2 yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki oyuncu, Siyah-Beyazlılar’dan senelik 3 milyon euro ile en yüksek maaşı alıyor. Hırvat futbolcu geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı formayla 38 maçta yer alırken, 5 gol kaydetti.

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU