18 Şubat 2019 11:14 | Son Güncelleme: 18 Şubat 2019 11:15

Pazartesi sendromu

TFF, Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisini Sarı-Lacivertli ekibin perşembe günü Zenit’le oynaması nedeniyle pazartesi günü oynatma kararı aldı. Siyah-Beyazlılar, ise bu kara isyan etti.

(AKŞAM)

Bu hafta Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisi Sarı-Lacivertli ekibin perşembe günü Avrupa Ligi’nde Zenit ile oynayacağı maç nedeniyle pazar akşamı yerine pazartesi akşamı oynanacak. TFF’den yapılan açıklama sonrası Siyah-Beyazlılar, bu karara isyan etti. İdareciler, bu sezon Avrupa Ligi’nde boy gösteren takımlarının, gerek ön elemeler gerekse grup maçlarında deplasman dönüşlerinde pazar günleri oynatıldığını dile getirerek, yapılan çiftte standarta dikkat çektiler.

DERBİYE ÇIKMIŞLARDI

Bu sezonki Avrupa Ligi maçları içinde en çok dikkat çekeni ise Sarpsborg ile Norveç’te oynanan maç oldu. Siyah-Beyazlılar, perşembe gecesi saat 23.00’da başlayıp cuma günü saat 01.00’de biten maçtan sonra pazar akşamı 20.00’de Galatasaray derbisini oynamıştı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler