26 Haziran 2018 15:02 | Son Güncelleme: 26 Haziran 2018 15:07

Pedro Cavanda bonservisiyle birlikte Standard Liege'de!

Standard Liege, iyi bir sezon geçiren Luis Pedro Cavanda'nın bonservisini almak için Galatasaray ile anlaştı.

Galatasaray’dan kiralık olarak gittiği Standard Liege’de iyi bir sezon geçiren Luis Pedro Cavanda, Belçika ekibinde kalıcı oldu. Futbolcuyu geçici transferle bünyesine katan Standard ekibi, 20 Mayıs’a kadar 1.5 milyon euroyu Cim Bom’a yatırsa oyuncunun bonservisini almış olacaktı.

Bu opsiyonu kullanmayan Belçika ekibinin bir süredir rakamı aşağı çekmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Galatasaray ile bonservis miktarı konusunda pazarlıklar yürüttüğü belirtilen Belçikalı idarecilerin, sarı-kırmızılı yetkililerle anlaşmaya vardıkları ifade edildi.

Anlaşmanın sözlü bir anlaşma şeklinde gerçekleştiği ancak yakın bir zamanda, formalitelerin giderilmesinin ardından futbolcunun Standard Liege’e üç yıllık imza atacağı belirtildi.

Transferin önümüzdeki günlerde resmileşmesi bekleniyor. 

(Skorer)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu