04 Nisan 2017 15:32 | Son Güncelleme: 04 Nisan 2017 15:34

Pep'in kararı Galatasaray'ı sevindirdi

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Mangala'yı gelecek sezon düşünmeyen Pep Guardiola, sarı kırmızılı yöneticileri bir hayli memnun etti.

Manchester City'nin teknik direktörü Josep Guardiola, İngiliz ekibinde büyük bir temizlik yapmaya hazırlanıyor.

Sezon başında Manchester City'nin başına geçen ve Premier Lig'de şampiyonluktan uzaklaşan Pep Guardiola, takımdan gönderilecekler listesini yönetime iletti.

DENAYER VE MANGALA...

İngiliz basınında yer alan habere göre; listede Galatasaray'ın ilgilendiği Eliaquim Mangala ve sezon başında kadrosuna katmak istediği ancak Sunderland'e kiralanan Jason Denayer de bulunuyor.

Pep Guardiola'nın sezon sonunda kasasına 100 milyon euro transfer geliri koymak istediği kaydedildi.

Guardiola'nın listesinde; Samir Nasri, Mangala, Bony, Vincent Kompany, Nolito, Claudio Bravo ve Kolarov gibi isimlerin yer aldığı, gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınacağı belirtildi.

Valencia'da kiralık olarak oynayan 26 yaşındaki Mangala bu sezon 25 maçta görev aldı. Jason Denayer ise Sunderlan'de 23 maçta oynadı.

Sporx

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar