28 Temmuz 2015 23:46 | Son Güncelleme: 28 Temmuz 2015 23:47

Pereira'dan Mancini taktiği

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, oyuncularına kağıt ile taktik verdi.

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk ile oynadığı karşılaşmada dikkat çeken bir olay göze çarptı.

Sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Vitor Pereira, takımının oyununundan memnun kalmayıp, sistemsel değişiklik yapmak için sahaya Diego ile kağıt yolladı. Brezilyalı oyuncunun aldığı kağıt, elden ele dolaştı ve sarı-lacivertlilerin sahadaki dizilimi değişti.

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin de görevde olduğu süre boyunca çokca kullandığı bu yöntem, zaman zaman eleştirilmiş ve o sezon şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de oyuncular da şampiyonluk kutlamalarında kağıt detayını espri olarak kullanılmıştı.

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz