17 Nisan 2016 22:45 | Son Güncelleme: 17 Nisan 2016 22:46

Pereira'dan Ümit Özat açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat'tan özür diledi.

Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının bitiminde Ümit Özat ile Vitor Pereira arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Ümit Özat basın toplantısını bitirip takım otobüsüne giderken kapıda Vitor Pereira ile karşılaştı. Pereira, rakibinin elini sıkmak isterken Ümit Özat maç başında kendisinin elini sıkmadığı için Portekizli'nin bu talebini geri çevirdi.

Yaşananların ardından Vitor Pereira, "Benim hatam özür diliyorum. Sahaya geç çıktım, yanına gidemedim" dedi. Açıklamalarına devam eden Pereira, "Açık bir şekilde söylüyorum benim hatamdı, gidip selam vermem gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar