21 Nisan 2017 11:32 | Son Güncelleme: 21 Nisan 2017 11:34

Podolski'nin gözü Fenerbahçe derbisinde

Almanya Milli Takımı’ndaki jübile maçında nefis bir gol atan Podolski, Galatasaray’a veda ederken de, Fenerbahçe filelerini havalandırmak istiyor.

Teknik direktör İgor Tudor’un ileri uçta Eren Derdiyok’un yerine oynatacağı Alman futbolcu, kritik maç öncesi ekstra uzaktan şut ve bitiricilik çalışmaları yapıyor. Geçen sezon Antalya’da oynanan Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’yi yıkan golü atan ve kupayı Galatasaray’a kazandıran Poldi, ligde de ezeli rakibi boş geçmek istemiyor.

Almanya Milli Takımı’ndaki jübile maçında İngiltere’ye nefis bir gol atan 31 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da da benzer bir vedaya hazırlanıyor. Sezon sonunda Japonya’nın Vissel Kobe kulübüne transfer olacak tecrübeli golcü, Sarı-Kırmızılı taraftarlara en güzel hediyeyi bu şekilde vermeyi hedefliyor.

Fanatik

 

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer