02 Ekim 2015 14:26 | Son Güncelleme: 02 Ekim 2015 14:27

Podolski'ye şok ceza!

Galatasaray'ın Astana ile oynadığı karşılamada oyundan çıkarken su şişelerini tekmeleyen Podolski'ye kulübe cezası geliyor.

Sarı-Kırmızılı takımın sezon başında İngiltere’nin Arsenal kulübünden büyük umutlarla transfer ettiği Lukas Podolski bardağı taşırdı.

Astana maçında oyundan alınmasına isyan edip hocasının elini ittirerek su şişelerini tekmeleyen Alman yıldız, maçın ardından da bu kez Hamza Hamzaoğlu’nu hedef alan açıklamalar yapmıştı.

Bu durum Florya’da yeni bir kriz yarattı. Hamzaoğlu’nun yaşanan bu son olayın ardından çok kızdığı ve kötü performansı ile dikkat çeken Podolski’yi yedeğe çekerek, kulübe cezası vereceği öğrenildi.

‘MOTİVE OLAMIYORUM’ DEMİŞTİ

Açıkça isyan bayrağını çeken Podolski, Astana karşılaşmasının ikinci devresinde oyundan alınması üzerine “Sürekli pozisyonum değişiyor. Aynı maçta sağda, solda, forvette oynuyorum. Bu yüzden konsantre olamıyorum. Neden çıktığımı bana değil, hocaya sorun. Gerekirse başkana sorun, ama bana sormayın” diyerek sert bir çıkışta bulunmuştu.

Başakşehir önünde Podolski’yi yedeğe çekecek olan Hamzaoğlu’nun, Panzer’in yerine genç yetenek Sinan Gümüş’e şans vereceği öğrenildi. Habertürk

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı