15 Haziran 2018 19:19 | Son Güncelleme: 15 Haziran 2018 22:56

Ronaldo tarih yazdı, Portekiz geri döndü!

2018 Dünya Kupası'nda İspanya ile Portekiz, nefes kesen maçta 3-3 berabere kalırken Cristiano Ronaldo, hat-trick yaparak tarihe geçti.

2018 Dünya Kupası'nda İspanya ve Portekiz, Sochi'de karşı karşıya geldi. Kupanın başlamasına bir gün kala takımı Fernando Hierro'ya emanet eden İspanya, son 3 dakikaya önde girse de Cristiano Ronaldo'ya dayanamadı ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

Gol düellosuna sahne olan maçta Portekiz'in gollerini 4, 44 ve 88. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydetti.

İspanya'nın gollerini ise 24, 55. dakikalarda Diego Costa ve 58. dakikada Nacho attı.

RONALDO TARİHE GEÇTİ!

Cristiano Ronaldo, yaptığı hat-trick ile son 8 büyük turnuvada gol atmış old ve tarihte bunu başaran ilk futbolcu oldu.

Dünya Kupası B Grubu'na İspanya ve Portekiz 1 puan ile başlarken ilk karşılaşmaların ardından İran, grubu 3 puan ile zirvede tamamladı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer