27 Haziran 2016 10:35 | Son Güncelleme: 27 Haziran 2016 10:36

Portekiz'den 'Transfer oyunu' iddiası!

Porto Bruma için 8 milyon euro teklif etti. Sporting'le yapılan özel anlaşma nedeniyle transfere onay verilemeyince hülle yapacak kulüp arayışına girildi.

Galatasaray’daki geleceği merakla beklenen Bruma için sürpriz bir transfer trafiği yaşandığı dile getirildi. Sarı-kırmızılı ekibin, geçen yıl Real Sociedad’da kiralık oynayan futbolcusu için masada iki teklifin bulunduğu belirlendi.

PSV Eindhoven, 21 yaşındaki futbolcu için 3.5-4 milyon euroluk bir öneride bulundu. Ancak Hollanda ekibinin bu rakamı kabul edilmedi. Çünkü Galatasaray, oyuncuyu 8 milyon euronun altında bir bedele bırakmaya niyetli değildi.

Portekiz ekibi Porto bu noktada devreye girdi ve 8 milyon euroya kadar çıktı. Ancak ortada bir sorun vardı. Bruma, Sporting’den Galatasaray’a transfer olurken sözleşmesine özel bir madde konulmuştu. Buna göre oyuncu; Porto, Benfica ve Braga’ya transfer olması durumunda sarı-kırmızılılar 30 milyon euro tazminat ödemek zorunda kalacaktı.

Portekiz basınına göre bu transferin gerçekleşmesi için geriye tek bir seçenek kaldı. O da oyuncunun öncelikle Galatasaray’dan bir başka takıma gitmesi ve oradan Porto’ya transfer olması... Bu yüzden hülle için bir takım arandığı ifade edildi.

Skorer

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu