05 Temmuz 2017 20:18 | Son Güncelleme: 05 Temmuz 2017 20:18

Premier Lig'de rekor transfer!

Arsenal'e transfer olan Alexandre Lacazette, kulüp tarihinin en pahalı futbolcusu oldu.

Arsenal yeni sezon öncesi forvet arayışlarını sürdürüyordu. Kylian Mbappe'nin de adının sürekli anıldığı Arsenal, Lyon'un Fransız forveti Alexandre Lacazette'i transfer ettiğini duyurdu.

Salı günü yeni kulübü için sağlık testinden geçen Lacazette, kulüp transfer rekoru kırarak 5 yıllığına Arsenal kadrosuna katıldı.

Arsenal Lacazette için 53 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek ve bu ücret bonuslarla 60 milyon euro'ya kadar çıkabilir. 

Bir süredir Lacazette için görüşmelerini sürdüren Arsenal daha önce 35 milyon euro teklif etmiş, ancak Lyon başkanı Jean-Michel Aulas bu teklifi kabul etmemişti.

Bir önceki kulüp rekoru 2013 yılında 47 milyon euro karşılığında Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil'e aitti.

Lacazette 2013 yılından bu yana oynadığı her sezonda Lyon adına 20 gol barajını aşmayı başardı. 26 yaşındaki Fransız golcü, geçen sezon Lyon forması ile tüm kulvarlarda çıktığı 44 maçta 35 gol kaydetti. (Goal.com)

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ