06 Temmuz 2016 13:04 | Son Güncelleme: 06 Temmuz 2016 13:05

Prim sistemi değişti: Kazandır, kazan...

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda uygunlacak prim sisteminde flaş değişikliklere imza attı.

Beşiktaş yeni sezon ile birlikte planladığı prim sistemini de devreye soktu. Gelinen son durumu Başkan Fikret Orman açıkladı.

İşte başkanın konu hakkındaki açıklaması:

“İlklerin takımı olan Beşiktaş, yine bunlara bir yenisini daha ekledi. Bundan böyle oyuncuya maç başı prim verme olayına son verdik. Eski kontratı olanlar aynı şekilde devam edecek. Sadece bundan sonra kulübümüzde başarıya göre prim sistemi uygulayacağız. Kazanılan maçlardan sonra 12 bin TL, beraberliklerde ise 4 bin TL prim uygulayacağız.” 

‘Maddeler kalkıyor’

“Düşünsenize prim sistemlerine bakıyorsunuz; ‘oyuncu 11’de oynarsa şu kadar, 18’de olursa bu kadar, oyuna girerse, girmezse... Böyle bir uygulamanın mantığı yok, bana göre saçma. Baştan başarı kriteri koyarsın. Futbolcu önce kazandırır, sonra da hakkı olanı kazanır. Biz bunu yapacağız, yani; kazandır, kazan mantığı.”

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar