07 Eylül 2020 12:23 | Son Güncelleme: 07 Eylül 2020 12:24

Radamel Falcao, kararını verdi!

Radamel Falcao, Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılacağı yönünde çıkan söylentilere son noktayı koydu. Kolombiyalı golcü, İki yıllık sözleşmem daha var, şimdilik kalmaya devam ediyoruz şeklinde konuştu.

(AKŞAM)

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, Daniel Habif’e verdiği röportajda önemli noktalara değindi. Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları da yalanlayan Falcao, ‘Galatasaray’la sözleşme yenileyecek misin?’ şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi: “Ne olacağını bilmiyorum. İki yıllık sözleşmem daha var, şimdilik kalmaya devam ediyoruz.” Falcao, şu ana kadar gördüğü en tutkulu taraftar topluluğunun da Galatasaray taraftarları olduğunu söyledi. 

İYİ BİR EŞ OLDUM

Koronavirüs önlemlerinin yoğun alındığı dönemde ailesiyle çok iyi vakit geçirdiğini aktaran Falcao, “Eşimle birlikte eğlenmeye ve bol bol aktivite yapmaya çalıştık. Bize birbirimizi tanımayı öğretti diyebilirim, ben de daha iyi bir eş oldum. Futbolu bırakacağım günü planlamadım. Futbolun içinde kalarak bir şeyler yapmak isterim. Sanırım teknik direktör olmayacağım çünkü artık seyahat etmek istemiyorum. Bazı futbolcuların menajerliğini yapmak olabilir” dedi.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı