04 Ekim 2015 20:58 | Son Güncelleme: 04 Ekim 2015 20:59

'Rakibi maça ortak ettik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1'lik Eskişehirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta maçında deplasmanda Eskişehirspor'u 2-1 yendi. Bu önemli maç sonrasında Şenol Güneş, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

İşte tecrübeli teknik adamın maç sonu açıklamaları;

"Güzel bir havada güzel bir sahada oynadık. Oyunun hakimi bizdik. Son bölümlerde oyundan düştük. Pozisyon vermeden 2. golü bulduk ama son anlarda rakibe şans verdik. Rakibimizi ortak ettik maça. Daha net pozsiyonlar bulabilirdik. 3 puan için geldik. Oyuncularıma çok teşekkür ederim."

"Necip'i ne zaman ihtyiacım varsa ozaman oynatıyorum. Kadroda oynatmadığım oyuncular var. Onları denemek istiyorum. Milli maç arasında oynanacak hazırlık maçlarında onları yakından takip edeceğim. Milli Takım nasıl kendi şansını kaybettiyse şimdi de kendi şansını yarattı. Türkiye açısında önemli bir şans. Üç maç üst üste oynayan takıma çok fazla eleştiri getirmeyeceğim. Sadece dikkatli olmalarını söyleyebilirim."

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu