01 Nisan 2016 14:51 | Son Güncelleme: 01 Nisan 2016 14:51

Rakibini ısırdı, 8 maç ceza aldı!

23 Şubat 2016’da İngiltere Championship liginde oynanan Leeds United- Fulham arasında rakibi Fernando Amorebieta’yı ısıran Souleymane Doukara'ya 8 maç men cezası verildi.

Sporcope’un aktardığı kadarıyla İngiltere Futbol Federasyonu, oyuncunun görevini kötüye kullandığı ve hareketinin şiddet içerdiği gerekçesiyle 8 maçlık cezanın uygun görüldüğünü açıkladı.

Fransız oyuncuya 8 maçlık cezanın yanı sıra 5,000 poundluk para cezası ve kınama cezası da verildi. Leeds United cephesinden cezayla ilgili yapılan açıklamada, oyuncuya verilen cezanın gerektiğinden fazla olduğu ve her ne kadar oyuncunun yaptığı hareketi kabul etmeseler de kararın kendilerini hayal kırıklığına uğrattığı belirtildi.

Barcelona’nın Uruguaylı golcüsü Luis Suarez de geçtiğimiz yıllarda rakibine yaptığı aynı hareketten dolayı benzer bir ceza almıştı. Uruguay ile İtalya arasında oynanan maçta rakibi Giorgio Chiellini’yi ısıran Luis Suarez’e, FIFA tarafından 4 ay futboldan men, 9 milli maç cezası verilmişti.

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
YILDIZLAR ALTINDA
Ümit Metin Yıldız