10 Ağustos 2016 12:31 | Son Güncelleme: 10 Ağustos 2016 12:31

Ranieri'nin sözleşmesi uzatıldı!

Premier Lig'in son şampiyonu Leicester City, İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Leicester City, İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 64 yaşındaki teknik adamın 2018'de sona erecek sözleşmesinin, 2019-2020 sezonu sonuna kadar uzatıldığı bildirildi.

İtalya'nın Cagliari, Napoli, Fiorentina, Parma, Juventus, Roma ve Inter, İspanya'nın Valencia ile Atletico Madrid, Fransa'nın Monaco ve İngiltere'nin Chelsea takımlarını çalıştıran Ranieri, geçen sezon Leicester City'ye 132 yıllık tarihindeki ilk lig şampiyonluğunu kazandırdı.

Yunanistan Milli Takımı'nda da 2014'te kısa bir süre görev yapan Ranieri, Fiorentina'da İtalya Kupası, Valencia'da ise UEFA Süper Kupa ve İspanya Kral Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim