20 Temmuz 2015 12:19 | Son Güncelleme: 20 Temmuz 2015 12:23

Real Madrid Başkanı'na ırkçı suçlama

Bir futbol menajeri İspanyol basınına verdiği röportajda Real Madrid kulübünün başkanı Florentino Perez için çok önemli iddialar ortaya atıldı.

İspanya La Liga'da yer alan ekiplerden Real Madrid'in kulüb başkanı Florentino Perez için önemli bir iddia ortaya atıldı.

İspanya'da AS'a konuşan menajer Santos Marquez, Florentino Perez'in ırkçı bir insan olmasa da siyahi oyunculardan hoşlanmadığını ve onları sevmediğini iddia etti. 2003'te Chelsea'ye transer olan Claudio Makalele ve Barcelona'ya geçen Samuel Eto'yaz özel ayrı açıklamalar yapan Marquez, şunları söyledi: "Makalele'ye saygıda eksiklik vardı. Florentino siyahi oyuncuları sevmiyor. Irkçı değil fakat onlardan hiç hoşlanmıyor. Ayrıca onunla Eto'o için de tartıştım. Eto'o en az Figo kadar Galactico olmayı hak ediyordu. Ten rengi sebebi ile kulüpten ayrıldı." 2000 yılında Real Madrid'in 20 milyon euro bedel ile Celta Vigo'dan aldığı Claude Makalele, 2003 yılında 30 milyon euroya Chelsea'ye satılmıştı.

1996 yılında Real Madrid'in ikinci takımı Castilla'ya gelen Samuel Eto'o ise takımdan birkaç kez kiralandıktan sonra 2000'de 4.5 milyon euroya Mallorca'ya satılmış, oyuncu 2004'te 27 milyon euro bedel ile Barcelona'nın yolunu tutmuştu. Eurosport

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz