22 Eylül 2017 16:57 | Son Güncelleme: 22 Eylül 2017 16:58

Real Madrid-Real Betis maçında ilginç görüntü

Real Madrid-Real Betis maçının 72. dakikasında Modric-Mayoral değişikliği sırasında az daha büyük bir skandal yaşanıyordu.

İspanya La Liga’nın 5. haftasında Real Madrid’in sahasında Real Betis’e 1-0 yenildiği maçta oldukça ilginç bir an yaşandı.

Eflatun-Beyazlıların teknik direktörü Zinedine Zidane, mücadelenin 72. dakikasında Modric’i oyundan çıkararak Mayoral’ı sahaya sürmek istedi. 4. hakemin değişiklik tabelasını kaldırdığı sırada Mayoral oyuna girdi ancak Modric, fark etmediği için kenara gelmedi.
 
HAKEM UYARDI

Sahada 12 kişi futbolcusu olan Zidane’ı karşılaşmanın orta hakemi Lahoz uyardı ve Modric’in oyundan çıkmasını sağladı. Bu ilginç anın ardından mücadele kaldığı yerden devam ederken Real Madrid’in sahada 12 kişi kaldığı görüntü İspanyol basınında geniş yer buldu. 

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
SERBEST OYUN
Musa Mutlu