28 Ağustos 2017 10:17 | Son Güncelleme: 28 Ağustos 2017 10:19

Real Madrid'e deplasmanda çelme

İspanya La Liga'nın 2. haftasında Real Madrid iç sahada Valencia ile 2-2 berabere kaldı.

Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda 10. dakikada Marco Asensio  ile 1-0 öne geçti. Valencia, 18. dakika Carlos Soler'in golüyle skoru eşitlerken,  ilk yarı 1-1 sona erdi.
 
77. dakikada Rodrigo Moreno Machado'nun oluşturduğu pozisyonda topu  ağlara gönderen Geoffrey Kondogbia, Valencia'yı 2-1 öne geçirdi. Real Madrid'in  21 yaşındaki futbolcusu Asensio, 83. dakikada bir kez daha rakip fileleri  havalandırarak, takımına beraberliği getirdi. İlerleyen dakikalarda Real Madrid,  Karim Benzema ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma 2-2 sona  erdi.
 
Ligde ilk beraberliğini alan iki takım da dörder puanda kaldı. Real  Madrid'de kart cezalısı olan Cristiano Ronaldo maçı tribünden izledi.
 
Öte yandan, La Liga'da 2016-2017 sezonunun lig şampiyonu olan Real  Madrid'e kupası maç öncesinde verildi. Şeref tribününde yapılan törende, İspanya  Futbol Federasyonu Başkanı Juan Luis Larrea şampiyonluk kupasını Real Madrid 1.  takım kaptanı Sergio Ramos ve 2. takım kaptanı Marcelo'ya verdi. Ramos ve Marcelo  daha sonra kupa ile takım arkadaşlarıyla sahada fotoğraf çektirdi.
 

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz