28 Kasım 2015 13:02 | Son Güncelleme: 28 Kasım 2015 14:49

Real Madrid'e transfer yasağı!

İspanya'da Barcelona'nın ardından Real Madrid'e de FIFA tarafından transfer yasağı cezası verildiği, uygulamanın Ocak 2016'da başlayacağı iddia edildi.

İspanya devi Barcelona'nın ardından bir diğer dev Real Madrid'e de transfer yasağının geleceği iddia edildi. Madrid'in genç futbolcuların transferlerinde yaptığı usulsüzler nedeniyle 2 dönem transfer yasağıyla karşı karşıya kaldığı belirtildi.
 
Katalan basınından Mundo Deportivo’nun haberine göre Real Madrid, tıpkı Barcelona gibi genç futbolcuların transferlerinde yaptığı usulsüzlükler nedeniyle 2 dönem transfer yasağı cezasına çarptırıldı. Bu kararın temmuz ayında alındığını savunan gazete FIFA’nın bu cezayı henüz uygulamaya koymadığını belirtti.
 
İddiaya göre FIFA, Real Madrid’in alt yapıya yaptığı 50 transferi soruşturma altına aldı. Bunlardan bazılarında usulsüzlük tespit edildiği ve bu yüzden de Ocak 2016 ve önümüzdeki yaz döneminde Real Madrid’e transfer yasağı cezasının uygulanacağı ifade edildi. Ajansspor 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ