28 Nisan 2015 13:46 | Son Güncelleme: 28 Nisan 2015 13:47

Rekabetten Günay Güvenç çıktı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kaleci Günay Güvenç'ten vazgeçmedi...

Slaven Bilic, Kardemir Karabükspor maçında da kaleyi Günay'a emanet etti. Ligin 25. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisine yedek kaleci olarak başlayan Günay, Tolga Zengin'in sakatlığı sonrası kaleye geçmişti. Takımın ikinci kalecisi Cenk Gönen'in de sakat olması nedeniyle derbi sonrası İstanbul Başakşehir mücadelesine ilk 11'de başlayan 23 yaşındaki kaleci formayı bırakmadı.

Geçen haftaki Kasımpaşa ve son oynanan Kardemir Karabükspor maçı öncesi Cenk'in tedavisinin tamamlanmış olmasına rağmen yine kaleye geçen Günay, beklentileri boşa çıkarmadı. Bazı pozisyonlarda ceza sahası dışına çıkarak bir defans oyuncusu gibi müdahalelerde bulunan Günay, performansıyla beğeni topladı.

Maçın ikinci yarısında dizinden sakatlanan Günay'ın durumunun ciddi olmaması halinde bu haftaki Trabzonspor maçına da ilk 11'de başlaması sürpriz olmayacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Musa Mutlu ve Sarper Can Ayaz