05 Mart 2018 12:31 | Son Güncelleme: 05 Mart 2018 12:32

Ricardo Quaresma, Josef de Souza'nın özrünü geri çevirdi

Fenerbahçe’nin Portekizlisi Luis Neto, Beşiktaşlı vatandaşını arayıp “Josef senden özür dileyecek” dedi. Quaresma, “Çok üzgünse basına açıklama yapsın” diye geri çevirdi.

Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ardından polemiklerin merkezindeki Ricardo Quaresma ile saha içinde tartışma yaşadığı Josef de Souza arasında soğuk savaşın sürdüğü ortaya çıktı.
 
“Sahada olan sahada kalır” düsturunun aksine, Josef'in zeytin dalını Ricardo Quaresma reddetti. Olay şu şekilde gelişti: Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Neto, vatandaşı ve arkadaşı Quaresma'yı aradı. Josef'in üzüntüsünü anlatan Neto, “Seninle konuşmak istiyor, özür dileyecek. Sizi görüştüreyim” dedi. Ancak Quaresma geri çevirdi, “Çok üzgünse basına açıklama yapsın, medya önünde özür dilesin.
 
Konuşacak bir şey yok. Bu konuyla ilgilenmiyorum” dedi.
 
Tecrübeli futbolcunun, Josef'e çok kızgın olduğu, Brezilyalı ismi çıkan tüm olayların sorumlusu olarak gördüğü belirtiliyor.
 
Quaresma'nın, hakkında yazılanlar nedeniyle de kızgın olduğu, 16 maç ceza iddiaları nedeniyle moralinin bozulduğu ve hukuk grubuyla birlikte savunması üzerinde çalıştığı ifade edildi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı