11 Aralık 2016 18:39 | Son Güncelleme: 11 Aralık 2016 18:40

Riekerink'ten Martin Linnes sürprizi

Jan Olde Riekerink, Gaziantepspor karşısında büyük bir sürprize imza attı.

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, kadroda bir sürprize gitti.

Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink, sağ bekte ligin 1. haftasından sonra ilk kez Norveçli oyuncu Martin Linnes'e yer verdi. Linnes, Karabükspor ile oynanan ligin ilk maçında forma giymiş ve kötü performansı nedeniyle 39. dakikada oyundan çıkmıştı. Linnes, bu sezon 3. kez Galatasaray formasıyla 11'de maça başlamış olacak. Aynı zamanda Norveçli oyuncu 13 hafta sonra ilk kez asıl görev yeri olan sağ bekte maça başlayacak.

Bu maçlardan sonra Jan Olde Riekerink, Sabri Sarıoğlu'na şans vermeye başlamıştı. Sabri son 5 lig maçında da 90 dakika süre almıştı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz