27 Eylül 2016 10:11 | Son Güncelleme: 27 Eylül 2016 10:12

Riekerink'ten olay Fenerbahçe sözleri!

Beşiktaş maçı sonrası yardımcıları, Hollandalı hocaya, “Fenerbahçe-Gaziantep maçını tribünde izleyelim” teklifini yaptı ama ezeli rakibi çok kızdıracak bir yanıt aldı: “Ligin iyi futbol oynayan takımları Başakşehir ve Osmanlı. Şu an için Fenerbahçe rakibimiz değil.”

Beşiktaş derbisi bitmiş, Galatasaray’da gözler artık gelecek haftalara çevrilmişti. Yeni rakip Antalyaspor olacaktı ama derbiden 1 gün sonra ezeli rakip Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Gaziantepspor ile maçı vardı.

Sarı-Kırmızılı ekibin hocası Riekerink’in yardımcıları da pazar gecesini değerlendirmek için, “Fenerbahçe karşılaşmasını tribünde izleyelim, sonrası için çıplak gözle bilgi edinmiş oluruz” teklifini yaptı.

Ancak Cim Bom’un Hollandalı teknik direktörünün, o öneriye ezeli rakibi çok kızdıracak bir yanıt verdiği öğrenildi.

Tehdit olarak görmüyor

Buna göre, Riekerink’in ligde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ekipleri işaret ettiği ve Fenerbahçe’yi ‘henüz’ bu sınıfa sokmadığı bildirildi.

İlk 5 haftada 7 puan toplayan Sarı-Lacivertliler’i bir tehdit olarak görmeyen Aslan’ın hocasının, “Şu an için bizim rakibimiz değiller. Beşiktaş derbisi geride kaldı. O nedenle de Başakşehir ve Osmanlıspor gibi ligin iyi futbol oynayan takımlarına, onların yaptıklarına odaklanmamız gerekiyor. Fenerbahçe’yi henüz bu seviyede bir tehdit olarak görmüyorum” yanıtını verdiği ifade edildi.

Galatasaray, Başakşehir ile 10. haftada, Fenerbahçe ile 11. haftada, Osmanlıspor ile de 15. haftada kozlarını paylaşacak.

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SAHA DIŞI
Burak Uçar