13 Kasım 2017 19:47 | Son Güncelleme: 13 Kasım 2017 19:48

Rıza Çalımbay, Eto'o'nun gitmek istediği Süper Lig devini açıkladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TRT Spor'da yayınlanan "Basın Tribünü" programının konuğu oldu. Canlı yayında Eto'o ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte önemli satırbaşları:

"Futbolcu takıma zarar veriyorsa gerekeni yaparım"

Antalyaspor ile Beşiktaş arasında transfer sürecinde iletişim sorunu yaşandı. Eto'o'ya Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor teklif yaptı. Beşiktaş'a transfer olmak istedi. Eto'o'ya karşı Beşiktaş'tan Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu'nu istedik ancak olmadı."

"Eto ile problem yaşamam söz konusu değil. Aramız çok iyiydi. Gördüğüm en profesyonel isim. Transferi en yanlış olan isimlerden biri Menez'di. Sakat gelmişti. Ben onu görmedim bile. Ayriılmamda başkan ile anlaşmazlıklar etkili oldu, Eto'o ve Nasri'nin bu süreçte bir etkisi olmadı"

Diğer Haberler

Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
CANLI DİNLE