24 Ağustos 2018 21:14 | Son Güncelleme: 24 Ağustos 2018 21:15

Rize'de maç başladığı gibi bitti!

Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yenişemedi. İki takım arasındaki maç başladığı gibi sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan iki maçta da galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Rize'de karşı karşıya geldi. İki takımın da arzulu ve istekli oyunu sonuca yansımadı. Taraflar gole yaklaşması karşın ağlar havalanmadı ve maç 0-0 sona erdi. 

Çaykur Rizespor, bu sezon 2. kez sahadan beraberlikle ayrıldı ve puanını 2'ye çıkardı. Süper Lig'in yeni ekibi Erzurumspor ise 3. haftada puanla tanıştı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler