17 Ağustos 2016 15:01 | Son Güncelleme: 17 Ağustos 2016 15:02

İrlandalı boksör çıldırdı, hakeme orta parmağını gösterdi!

İrlandalı boksör Michael Conlan, Rus rakibi karşısında yenik ilan edilince orta parmağını hakemlere gösterdi ve yetkilileri şike yapmakla suçladı.

Rio Olimpiyatları'nın en çok tartışıldığı branş olan boksta, sonunda ortalık karıştı. Sıkletinde son dünya şampiyonu olan Michael Conlan, çeyrek finalde Rus Vladimir Nikitin ile karşı karşıya geldi. Hakemler Rus boksörü maçın galibi ilan etti.

Bu karar, 56 kiloda altın madalyanın favorisi olarak gösterilen İrlandalı boksörü çıldırttı. Conlan orta parmağını havaya kaldırarak, hükmü veren hakemleri protesto etti. Ardından açıklamalarda bulunan kızgın boksör, "Uluslararası Boks Federasyonu (AIBA) rüşvetçidir. Benim olimpiyat hayallerimi çaldılar" dedi.

AIBA'nın düzenlediği hiçbir müsabakada bundan böyle dövüşmeyeceğini açıklayan İrlandalı Conlan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e de suçlayıcı ifadeler kullandı. Twitter üzerinde Putin'in hesabını etiketleyen Michael Conlan, Rusya'nın maçı satın aldığını ima eden ifadeler kullandı. Milliyet

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim