12 Ocak 2016 13:14 | Son Güncelleme: 12 Ocak 2016 13:15

Roberto Carlos açıkladı: Geri dönüyor!

Real Madrid efsanesi Roberto Carlos, Zinedine Zidane'ın teknik ekibinde görev yapmak için teklif aldığını açıkladı.

Süper Lig'de Sivasspor ve Akhisar Belediyespor'da teknik direktörlük yapan ve son olarak da Hindistan Süper Lig ekiplerinden Delhi Dynamos'ta görev alan Roberto Carlos, Real Madrid'e dönmek üzere.

İspanyol basınına konuşan Roberto Carlos, Real Madrid teknik heyetinde görev yapması için teklif aldığını açıklarken, "Real Madrid'de çalışmak benim için şeref olur. Kulüpteki geleceğim ile ilgili bir görüşme yaptım. Şu anda birkaç boş günüm var ve Cuma günü kulüpteki geleceğimle ilgili bir şeyler öğreneceğiz" ifadesini kullandı. 

Real Madrid'de sportif direktör olarak görev yapmasının zor olduğunu dile getiren Carlos, "Sportif direktör olmak biraz zor. Benim istediğim Zidane'den bir şeyler öğrenmek ve ona antrenmanlarda yardımcı olmak" dedi.

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak