25 Temmuz 2015 16:19 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2015 16:26

Robin Van Persie takımla çalıştı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında, 28 Temmuz Salı günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile yapacağı maçın hazırlıklarını, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman, saat 10.00’da başladı ve 1 saat 40 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan çalışma, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Dar alanda yapılan hücum defans organizasyonlarının ardından çift kale maç yapıldı. Antrenman, bireysel çalışmalarla son buldu.
 
ROBİN VAN PERSİE TAKIMLA ÇALIŞTI

Robin Van Persie takımla birlikte çalışmalara başladı. Bir süredir takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren golcü oyuncu, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Mehmet Topuz ile Ertuğrul Taşkıran ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçının hazırlıklarını 26 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da yapacağı çalışmayla sürdürecek. DHA

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar