20 Ağustos 2015 23:41 | Son Güncelleme: 20 Ağustos 2015 23:42

Robin Van Persie'den gol değerlendirmesi!

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Atromitos maçı sonrası konuştu.

Fenerbahçe'nin Atromitos'u 1-0 mağlup ettiği mücadelede tek golü atan Robin Van Persie, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Golde faul olduğu iddialarını yanıtlayan Hollandalı, "Vücudumu kullandım. Bazen akıllı bir şekilde kullanmanız lazım vücudunuzu. Hakemin doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. Vücudunuzu bazen böyle kullanmanız lazım. Ben de onu yaptım" dedi.

"DEPLASMANDA GOL ATMAK HARİKA"

Tek gollü sonucun iyi olduğunu belirten Van Persie, "İyi bir skor aldık. Kapı sonuna kadar açık bize. 0-0 bile iyiydi, ancak Avrupa Kupaları'nda deplasmanda bir gol atmak harika. 2. maçta taraftarlarımızın da vereceği desteği düşünürsek iyi bir sonuç. Hala kat edilmesi gereken 2. yarı var" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz