14 Ekim 2016 15:18 | Son Güncelleme: 14 Ekim 2016 15:19

Ronaldo'ya 393 milyon liralık teklif

Transfer yasağı cezası alan Real Madrid, Toni Kroos'un ardından Cristiano Ronaldo'nun da sözleşmesini uzatmayı planlıyor.

 Transfer yasağı cezası almasının ardından Alman yıldızı Toni Kroos’un sözleşmesini uzatan Real Madrid, şimdi de Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo ile uzun soluklu bir sözleşme yapmaya hazırlanıyor.

Portekizli yıldızın 2019 yılındaki sözleşmesini 2021’e kadar uzatma kararı aldığı öğrenilen ‘Los Galacticos’un, senelik 23 milyon Euro (78.7 milyon Lira) vereceği iddia edildi.

Şu anda takımından 20 milyon Euro kazanan Ronaldo, 36 yaşına kadar geçecek 5 senelik süreçte yaklaşık 393 milyon Lira gelir elde edecek.

 

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan