19 Mayıs 2017 20:55 | Son Güncelleme: 19 Mayıs 2017 20:56

Rus iş adamından Arsenal'e 1.3 milyar dolar

Rus iş adamı Alisher Usmanov, Arsenal'i satın almak için 1.3 milyar dolar teklif etti.

Arsenal, Rus milyardere mi satılıyor? Rus zengin iş adamı Alisher Usmanov, takımın başkanı Stan Kroenke'ye Arsenal'in tüm hisselerini almak için 1.3 milyar dolar teklif etti.

Financial Times'ta yer alan habere göre, Arsenal'in satılması kolay olmayacak. Gazeteye konuşan bir kaynak, ''İki hafta önce bunun realistik olacağını düşünüyordum. Ancak şimdi emin değilim'' sözlerini kullandı.

Premier Lig'de 5. sırada bulunan Arsenal, Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması halinde 60 milyon Euro zarar edecek. Arsenal taraftarları da transfere para fazla harcamayan Arsene Wenger ve Stan Kroenke'yi tüm sezon ağır bir şekilde eleştirmişti.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim