03 Temmuz 2016 13:28 | Son Güncelleme: 03 Temmuz 2016 13:29

Rüştü Reçber'den Gökhan Gönül yorumu

2007'de Fenerbahçe kaptanıyken Beşiktaş'a transfer olan Rüştü Reçber, aynı süreçten Gökhan Gönül'le ilgili değerlendirmede bulundu.

TRT Kent Radyo İstanbul'a telefonla bağlanan Rüştü Reçber, Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transferinin maddi nedenler ile olduğu yönündeki iddiaları eleştirdi. Reçber, "Ben de aynı süreçten geçmiştim. Şunu bilin ki; hiç bir futbolcu para için Fenerbahçe'den ayrılmaz. Gökhan manevi eksiklikten dolayı ayrılmak zorunda kalmıştır" dedi.
 
Programa konuk olan gazeteci Aygün Özipek ise, Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özipek, iş adamı Ferit Şahenk'in 250 milyon Euro sponsorluk parasıyla başkanlığa aday olacağını iddia etti.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE