15 Haziran 2017 10:59 | Son Güncelleme: 15 Haziran 2017 11:03

Sabri Sarıoğlu bombası! Teklifi 'kaptan' yaptı

Galalatasaray'ın kadroda düşünmediği ve sözleşmesini yenilemediği Sabri Sarıoğlu'na ilk ciddi teklif geldi...

Kayserispor Sabri Sarıoğlu'na kaptan Umut Bulut kanalıyla öneride bulundu. Bulut, yönetimin de onayıyla yıllarca birlikte top koşturduğu Sabri’ye Kayserispor’un kapısı sana açık" dediği öğrenildi. 

Yeni sezon için iç ve dış transferde elindeki listeyi değerlendiren Kayserispor’da, yönetimin bilgisi dahilinde Kayserispor’un geçen sezon Galatasaray’dan ayrılan Umut Bulut, sarı kırmızılı takımın bu sezon kadrosunda düşünmediği Sabri ve Hakan Balta’ya teklif yaptı.

Hakan Balta, Galatasaray ile 1 yıllık mukavelesi bulunduğunu ve çocuklarının öğrenimi için İstanbul’dan ayrılmak istemediğini bildirdi. 

Ancak, dün itibarıyla Galatasaray’ın gözden çıkarttığı Sabri’yi telefonla arayan  sarı kırmızılı ekibin yeni sezondaki kaptanı Umut Bulut, "Reis, bize gel". Kayserispor’un kapısı sana açık. Futbolcular olarak biz, yönetim, taraftar seni bağrına basar" dedi. Kayserispor’dan gelen bu öneriyi değerlendireceğini belirten Sabri Sarıoğlu, süre istedi.

DHA

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Ömer Necati Albayrak