03 Ekim 2017 18:49 | Son Güncelleme: 03 Ekim 2017 18:49

Sabri Sarıoğlu: İnşallah uzun yıllar hizmet ederim

Göztepe formasıyla gösterdiği performansın ardından milli takıma dönen Sabri Sarıoğlu açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'a geri dönen 33 yaşındaki Sabri Sarıoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tecrübesi ile genç oyunculara örnek olduğunu belirten Sabri, "Zaten hepsi yetenekli oyuncular. Yaşları genç olmasına rağmen, hepsi takımların önemli pozisyonlarda. başarılarıyla takımlarında iyi yer edindiler. 2008'deki tecrübelerimizi konuşuyoruz, onlar da dinliyorlar. Şu anda her şey güzel" dedi.

"İNŞALLAH UZUN SENELER HİZMET EDERİM"

Daveti beklediğini kaydeden tecrübeli isim, "Her futbolcu milli takımı bekler, ben de bekliyordum. Uzun zamandır bekliyordum, kısmet bugüneymiş. İnşallah uzun seneler milli takıma hizmet ederim" ifadelerini kullandı.

Şu ana kadar 44 kez kırmızı-beyazlı fzormayı terleten ve 1 gol atan Sabri, en son 2011 senesinde görev yaptı. Sabri Sarıoğlu, 2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off maçınhda Hırvatistan'a İstanbul'da 3-0 kaybettiğimiz müsabakada oynamıştı. O tarihten sonra milli takıma giremeyen deneyimli oyuncu, yarın Göztepe'nin Medipol Başakşehir'le oynayacağı kritik maç öncesi büyük moral buldu.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz