21 Haziran 2016 16:00 | Son Güncelleme: 21 Haziran 2016 16:01

Şampiyonun ilk transferi Luis Hernandez

Premier Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Leicester City, ilk transferini gerçekleştirdi.

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Leicester City,  İspanyol savunma oyuncusu Luis Hernandez'i kadrosuna kattı.
 
Real Madrid'in altyapısından yetişen ve 2012 yılından bu yana İspanyol  ekibi Sporting Gijon'un formasını giyen 27 yaşındaki Hernandez, gelecek sezon  tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek İngiliz ekibiyle 4  yıllık sözleşme imzaladı.
 
Sporting Gjon ile geçen sezon 36 lig maçına çıkan ve bir kırmızı kart  gören Hernandez, yeni takımına 1 Temmuz'dan itibaren katılacak.
 
Hernandez, Leicester City'nin transfer döneminde renklerine bağladığı  ikinci futbolcu oldu. İtalyan teknik adam Claudio Ranieri yönetimindeki  mavi-beyazlı ekip, daha önce Alman kaleci Ron-Robert Zieler'i transfer etmişti.

AA

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz