07 Mayıs 2017 18:36 | Son Güncelleme: 07 Mayıs 2017 18:37

Samsunspor son dakika golüyle kazandı!

TFF 1. Lig'de 32. hafta mücadelesinde Osman Özköylü'nün çalıştırdığı Samsunspor ile Yücel İldiz'in çalıştırdığı Giresunspor kozlarını paylaştı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Samsunspor 1-0'lık skorla kazandı. Heri iki takım da kaleye isabetli şut göndermekte sıkıntı yaşarken, 60. dakikada Caner Koca'nın yerine oyuna dahil olan Gökay İravul, 90'da 3 puanı getiren golü attı.

Kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor, evindeki zorlu maçtan 3 puan çıkarmasını bildi, 5 maç sonra kazandı Giresunspor, Play-off şansını devam ettirdi.

Alınan bu sonucun ardından Samsunspor puanını 35 yaparken, Giresunspor 50 puanda kaldı

Ligin bir sonraki haftasında Samsunspor deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Giresunspor sahasında Denizlispor'u konuk edecek.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
12. ADAM
Musa Mutlu