01 Eylül 2016 10:59 | Son Güncelleme: 01 Eylül 2016 11:00

'Samuel Eto'o Beşiktaş'ta' derken...

Beşiktaş'ın transferin son saatlerine kadar kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü Samuel Eto'o, Aboubakar'ın aldığı ücreti isteyince transfer gerçekleşmedi.

Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Samuel Eto'o'da son dakika pürüzü çıktı.. Siyah-beyazlıların uzun görüşmelerin ardından senelik 2 milyon euro + maç başına ikna ettiği Kamerunlu forvet, dün ise ücretinin düşük kaldığını ve artırılmasını talep etti. Bu talep karşısında şok olan Beşiktaş yönetimi, "Ne kadar istiyorsun?" sorusuna, "Ben 2 senelik sözleşme istedim ama sizin 1+1 yıllık önerinizi kabul ettim. Şimdi de takıma yeni gelen Vincent Aboubakar kadar para (3.3 milyon euro) isterim. Bunun altına imza atmam" yanıtını verdi.

Siyah-beyazlılar ise 35 yaşındaki Eto'o'nun bu isteğini gerçekleştiremeyeceklerini belirterek, "Aboubakar henüz 24 yaşında. Dolayısıyla aynı ücret kriterini uygulayamayız. Sana sunduğumuz ilk şartları kabul edersen bu iş olur" ifadesini kullandılar. Kamerunlu forvet Eto'o'nun da bu yanıt üzerine, siyah-beyazlı yetkililere teşekkür ederek masadan kalktığı öğrenildi. Beşiktaş yönetimi Samuel Eto'o ile anlaşılması durumunda Antalyaspor'a da bonservis bedeli olarak para + Ömer Şişmanoğlu'nu verecekti.

NOUMA: BAŞKAN İSTEMEDİ

Eto'o ile ilgili iki gündür sanal ortamda paylaşımlarda bulunan Beşiktaş'ın eski yıldızı Pascal Nouma, ilginç bir yorumda bulundu. Nouma, "Beşiktaş'ın Eto'o transferi artık çok zor. Transfer için tek engel şartlar değil, başkan Orman da Eto'o transferini istemiyor" ifadelerini kullandı.

Fotomaç

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU