15 Mart 2016 16:52 | Son Güncelleme: 15 Mart 2016 16:53

'Sen baban evine gitti sanıyorsun ama...'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenaze namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenaze töreni sonrası açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenaze törenine katıldı. Cenaze namazının ardından soruları yanıtlayan Terim, "Umut ile önce evde görüştüm. Daha önce de telefonla görüşmüştük, şimdi de burada. Kolay değil tabii ki. Babanız sizin maçınıza sizinle gurur duymaya geliyor. Siz eve döndüğünü zannediyorsunuz ama hayatını kaybediyor. Herkesin bu trajedide muhakkak bir hayat hikayesi var ama Umut’u sorduğunuz için Umut’u anlatıyorum. Diğerlerine de Allah sabır versin. Allah herkese akıl versin. Kolay bir şey değil. Ben Umut’un maçtan önce babasıyla görüştüğünü biliyorum. Maçtan sonra görüşüp görüşmediğini bilmiyorum çok emin değilim" ifadelerini kullandı.

İHA

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu