20 Mayıs 2017 22:24 | Son Güncelleme: 20 Mayıs 2017 22:24

Şenol Güneş: 2 maçı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı bitiminde Şenol Güneş, yayıncı kuruluşa, "3 puanlık maçtı, alınması gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş-Kasımpaşa maçının ardından Şenol Güneş, mücadeleyi yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Sözlerine "Maçtan önce, Beşiktaş'ın değerli büyüğü Recep Adanır'ı kaybetmenin üzüntüsü var." diyerek başlayan Şenol Güneş'in değerlendirmeleri şu şekilde:

"Bugün oynadığımız oyun, düşündüğümüz oyundu. Oyun ve skor üstünlüğü bizdeydi. Gollerimiz attık. İlk yarıda taçta sadece hata yaptık, onda da golü yedik. Fakat, pozisyonlar çok üstündük. İkinci yarıda farkı artırdık, fakat skor açılınca oyundan düştük. Fakat, daha fazla pas yapmamız, gol atmamız, pozisyon bulmamız lazımdı. Herkes kafasına göre oynayınca sıkıntılar ortaya çıktı. 4-1'den ötürü böyle bir sıkıntı çıktı. 3 puanlık maçtı, alınması gerekiyordu. Taraftarın olağanüstü desteği var. 2 maçımız kaldı, onları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz."

Taraftarın içeri girdikten sonra çağırması hakkında...

Bazen tereddüt ediyorum. İçeri girince çağırıyorlar. Bekletmek istmeiyorum. Bütünleşmek lazım. Futbolcularla da sinerji artmalı. İzleyenler de keyif almalı. Sezon başından beri bunu yapmaya çalışıyoruz. Son 2 maça kadar iyi işler yaptık bu yolda. Daha iyi olabilir miydi, olurdu.

Maçın oyuncusu kimdi?

Ben tüm oyunculara 'En iyi oyuncu' ödülünü veriyorum. Ben oyuncu ayırmıyorum. Quaresma iyi oynadı, çok koştu, istekliydi. Aboubakar iyiydi, Ozzie güzeldi. Ben kenardan gelenlerin de iyi oynamasını bekliyorum.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz