01 Haziran 2017 22:26 | Son Güncelleme: 01 Haziran 2017 22:28

Şenol Güneş'e doğum günü kutlaması

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş, sezonun 34. ve son haftasında 3 Haziran Cumartesi günü sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş, sezonun 34. ve son haftasında 3 Haziran Cumartesi günü sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda önce ısınma, istasyon koşuları ve açma germe yapıldı.

Pas, 5'e 2 top kapma, dar alanda kontrol pas çalışmasıyla devam eden idman, dört takım halinde turnuva maçları ile sona erdi. Antrenmanı izleyen sponsorlar ve minik taraftarlar takımla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Güneş'e doğum günü kutlaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in doğum günü kutlandı.

Siyah-beyazlıların antrenmanından önce, 65 yaşına giren deneyimli teknik adam için tesislerde kutlama düzenlendi. Güneş, üzerinde geçen sezon kazanılan şampiyonluktan bir fotoğrafın yer aldığı ve "Mutlu seneler. Seni çok seviyoruz." yazılı pastayı kesti. Önünde kartal, kupa ve futbol topu heykelciklerinin bulunduğu pastanın üzerindeki 3 yıldızlı Beşiktaş logoları dikkati çekti.

Teknik heyet ve futbolcular, pasta kesilmesinin ardından Şenol Güneş'e yeni yaşında mutluluklar diledi.

AA

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer